top of page

"MUSLINGEN OG PERLEN PÅ HAVETS BUNN"

 

_LMS8122.JPG
_LMS8193.JPG
_LMS8106.JPG

OPPRINNELSE:

Muslingen og perlen på havets bunn er en barneteaterforestilling som opprinnelig er bacheloroppgaven til Ida Standal og Katinka Tømmerbakke ved førskolelærerutdanningen på Høyskolen i Oslo i 2012. Den er nå utarbeidet av Tinkens teatertrupp og klar for å vises i barnehager og områder i nærheten av deg. 

HVEM PASSER FORESTILLINGEN FOR:

Forestillingen ble laget med tanke på de ynste barna mellom 0 og 3 år, men erfaring viste at de eldste barna ble vel så fenget som de yngste.

De yngste barna lever seg ofte inn i følelsesregisteret, mimikken, fargene og de store bevegelsene, og sitter ofte som tente lys gjennom hele forestillingen.

De eldste barna er mer verbalt med, samtidig som de blir oppslukt i handlingen og

vennskapsforholdet. 

 

HANDLING OG OPPBYGGING:

Handlingen foregår i en magisk undervannsverden hvor en musling og en perle møtes og blir venner. Plutselig blir de borte fra hverandre og må lete lenge og vel før de til stor glede finner hverandre igjen. Forestillingen er non verbal, og bygger på mange musiske elementer. Kommunikasjonsformen er gjennom mimikk, lyder og bevegelse, og forestillingen fanger derfor lett de yngste og de eldste barnas oppmerksomhet. Etter forestillingen får barna prøve instrumenter og vi har en liten felles musikksamling. Forestillingen har fått bare gode tilbakemeldinger og er nå mulig å bestille til din barnehage eller ditt nærmiljø.

GOD OPPLEVELSESGARANTI:

Vi er så sikre på at barna vil få en magisk og god opplevelse at vi har fått noe som heter "god opplevelsesgaranti" Det innebærer at man ikke trenger å betale hvis man ikke fikk det man var forespeilet.

bottom of page